ONbeurs 2017

1 x in juni en 1 x in november wordt de ONbeurs gehouden in en bij het Fletcher Hotel in Doorwerth. Wie mij volgt op social media, weet dat ik daar graag kom, mijn zakelijke contacten ontmoet, insta-vriendinnen knuffel en zelf ook regelmatig aanwezig ben met mijn artikelen uit de webwinkel Unieke postkaarten.

Dagboek
Op vrijdag ben ik ineens nerveus met name of ik al mijn artikelen goed en voldoende heb ingepakt. Heb ik alles mee? Ben ik niets vergeten? Inpakstress.
Na een telefoontje met mijn moeder kan ik weer relativeren en gelukkig komt manlief een uurtje eerder naar huis en zo raak ik weer een beetje tot rust en heb ik zin om te gaan!


Onderweg eten we bij La Place Maarsbergen (zo jammer dat daar nog steeds geen kinderhoekje is voor kinderen trouwens) en begin van de avond checken we in bij Fletcher Hotel Doorwerth.


Als de jongetjes bijna slapen sneak ik samen met dochterlief de kamer uit om samen met zuslief Kim van Het rijk vol kleuren op te gaan bouwen in tent 1 op het buitenterrein.
Het is een heerlijke avond en belooft morgen een prachtige dag te worden. We hebben er zin in!

Na het ontbijt, is het tijd om de kraam te fine-tunen en zien we de andere standhouders ook af en aan rijden met karren om de kramen te vullen met mooie waren. Voor we het weten is het 10 uur en zijn we toch wel wat gespannen! Wat gaat deze dag ons brengen? Wie komen er en wat zullen we verkopen?IMG_4572

Het is al gauw druk bij onze kraam. Vooral Het rijk vol kleuren krijgt veel bezoek. De holztiger dieren zijn niet aan te slepen! En ook de knikkertorens gaan als warme broodjes. We helpen elkaar met het inpakken en uitdelen van tasjes, afrekenen en het weggeven van de posters. Voor iedere klant die bij ons iedere 5 euro (tenminste) uitgeeft een GRATIS poster cadeau. Er wordt gretig gebruik gemaakt van deze actie!

poster V

Rond het middaguur komen bekenden ons opzoeken en sluit Marloes aan achter de kraam, die ons helpt en de gelegenheid geeft om zelf ook een rondje te lopen langs de kramen en over het terrein.
Marloes is een superhulp, ze weet precies welke kaarten ik verkoop en heb en hoe ”het systeem” gaat. Ze pikt alles zo vanzelfsprekend op en helpt iedere klant zo vriendelijk!

IMG_4441

Team Unieke postkaarten

Zelf had ik een paar dingen op mijn lijstje staan om op te halen, zoals een nieuw Grimm’s stekertje bij Dragen & Zo en wat dingen bij Regenboogschaap, die Marloes zo lief even ophaalt voor mij! De softener scent die ik zocht, was makkelijk te vinden, want Zerah stond direct naast ons in tent 1.

IMG_4495

Geurtje voor de was kiezen bij Zerah (voorheen Zuivere Zeep)

Ook liep ik een rondje om te fotograferen voor het instagram-account van de ONbeurs.
Ik spotte Debbie met een nieuwe roze draagdoek, liep Cathelijne tegen het lijf en sprak met haar en zag hoe ongelooflijk fijn alle kinderen zich konden vermaken bij Burgemeester van Buiten. Wat een topdag voor iedereen hier op de beurs!

Zelf werd ik een beetje verliefd op de mooie spullen van Bureau Cambium. Lepeltjes, schalen, vergietjes en nog veel meer in de mooiste kleuren en alles was ook nog eens met korting.
Er is zoveel te zien, te doen en te kopen op de beurs, ik had ook nog bij Ginger Fairy willen ruiken en shoppen en mijn hart willen ophalen bij de Ostheimertjes van Kleine Duimpjes, en willen shoppen bij Goed van Toen… en er was nog zoveel meer!

De kinderen mochten allemaal iets kleins kopen, voor zoonlief werd dat een duikboot van Greentoys bij Apenkopje. Daar was geen twijfel over mogelijk (wel iets over budget maar ok). Voor dochterlief en dreumeslief slaagden we bij Juffrouw Pollewop waar we ook nog eens een mooie tas bij kregen.

Terug bij de kraam was het superdruk en werd en flink (op blote voeten) geshopt. Heerlijk, en dat kan ook gewoon op deze beurs. Geen schaamte ook, als je je kindje tussendoor de borst geeft achter de kraam.

Tussen het shoppen, verkopen, netwerken, knuffelen en kletsen door, maakten we ook de nodigen foto’s… #leukvoorlater

IMG_4502

1 big ON-family

Wanneer de middag nadert wordt het rustiger in de tent. Wat is de tijd snel gegaan! Om 19 uur mogen we gaan afbouwen. We kletsen nog wat en wisselen hier en daar wat snailmail met elkaar uit, zo krijg ik een heel lieve sleutelhanger van Marjon van Stapperdestap, die ook met een kleurvolle prachtige kraam om de beurs stond (in tent 2).

Tegen 20 uur zijn we klaar met afbouwen en blikken we (terwijl de auto’s weer volladen) terug op een zeer geslaagde dag. Mijn zusje heeft fantastisch gedraaid en goed verkocht, geweldig, want haar webwinkel verdient bekendheid! Ze verkoopt zulke mooie dingen. En er zijn ook veel klanten met Unieke postkaarten naar huis gegaan. Bijna iedereen kocht 10 tot 20 kaarten uit rek en bakjes, er was genoeg keuze.

Nu alles achter de rug is heb ik trek gekregen! Gelukkig heb ik gereserveerd in het Hotel-restaurant en staat de tafel al gedekt. Ik kies de vega-pasta maar hap ook wat frietjes en soep van de kinderen mee… Trek!
Het was een geweldige dag, vol lieve mensen, leuke momenten en goede vondsten!

De volgende ochtend (na een korte nacht) maak ik op het bed van de hotelkamer een foto van mijn #ONbuit (de spulletjes die ik en de kindjes kochten).

 

IMG_4512

ONbuit

 

Na een check op social media (#ONbeurs) en een douche gaan we lekker ontbijten in het hotel en na koffie op de kamer (het balkon) even soort van ontprikkelen. Manlief rijdt de spullen naar de auto en we checken uit.

We ronden het weekendje af (traditie-getrouw) bij Kasteel Doorwerth…

Meer foto’s: www.instagram.com/wendywendysign / www.instagram.com/wendytekent

 

2 gedachtes over “ONbeurs 2017

  1. hoi wendy, heb alles gelezen en fijn dat het weer een geslaagde dag op de ON beurs was en wat zag het er weer gezellig en kleurrijk uit. Trots op mijn creatieve dochters!xjm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s