Overdosis aan input!

Een aantal jaar geleden maakte ik wat borden aan op pinterest.
Een ”my style”-board en meer van dat soort standaard-moodboards. Ik werd er wel blij van. Maar eerlijk is eerlijk, ik maakte er te weinig tijd voor vrij om het goed bij te houden en áls ik dan even spiekte op pinterest werd ik zo overspoeld door de extreem goede ideeën en de meest prachtige hoogwaardige perfect-uitgevoerde knutsels, dat ik de app uit pure wanhoop maar weer afsloot. Pinterest deelt echt de prachtigste dingen over de hele wereld. En ondanks dat ik echt mezelf best wel creatief vindt, voelde ik me bij pinterest echt zo klein als een lummige hobbit met 2 linkerhanden.

De app verdween van mijn telefoon, maar toen ik voor 1 van de verjaardagen van de kinderen toch nodig inspiratie nodig had, logde ik met wiebelende knieën in om stiekem toch maar weer wat rond te snuffelen op dit creatieve web. Natuurlijk zag ik weer 101 prachtige dingen die ik óók allemaal wilde maken, hebben of opslaan. De kunst is om de focus te houden. Het is net als shoppen als je krap bij kas zit. Ga alleen naar de winkel, voor hetgeen wat op je lijstje staat! En je laat je niet verleiden.

Inmiddels ‘durf’ ik af en toe weer even te spieken en hier en daar geef ik een afbeelding een hartje of pin ik iets op 1 van mijn borden:
My style, For the home, Cute animals, Wollen diertjes, Lovely trees, Fashion to love enz.
Het bord Craft – Kids – Party is het meest rijk gevuld, meer dan 200 pins vol kinderfeest-inspiratie. En bordevol knutsel-ideeen voor een (regenachtige) middag thuis. Pinnen is makkelijk, een druk op de knop en je hebt het plaatje of idee geparkeerd. Best fijn. Meer eerlijk? Ik kijk er zelden op terug.
Stiekem vind ik het toch het bevredigends om dingen vanuit mijn blote hoofd te bedenken en te knutselen 😉

Nu mijn volgers-aantal op instagram aanzienlijk stijgt en ik proef dat er steeds meer animo is voor de kleurplaten en printables die ik maak, leek mij anno 2017 PINTEREST dé plek om deze free downloads te parkeren. Een soort portfolio of noem het verzamelplek van mijn printables.
Je bent van harte welkom om te kijken, maar wees gewaarschuwd, pinterest is echt verslavend en bezorgd je een overdosis aan input.

pinterest

 

Een gedachte over “Overdosis aan input!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s