Droomwieg #wendyreviewt

Vorig jaar, toen ik zwanger was, ontdekte ik de leuke site www.droomwieg.nl
Saskia, de eigenaresse, maakt met haar collega leuke en lieflijke wiegbekleding op maat, maar verkoopt in haar winkel ook lieflijke kinderkameraccessoires (met naam), speelgoedjes, dekentjes met hippe patroontjes en nog veel meer.
Ik zag op haar site mozes-manden en bestelde zo’n mand incl bekleding voor het kindje in mijn buik. Het leek mij ideaal zo’n mand, omdat onze baby hartje zomer geboren zou worden, om hem ook af en toe mee de tuin in te nemen. Hoewel ik voorkeur geef aan de draagdoek, zou dat in de warme zomer ook wel wat warm worden, en afwisseling is fijn, vooral omdat de andere 2 kinderen zomer-vakantie zouden hebben. En dan is het ook fijn om even ”los” te zijn en de andere 2 eens op schoot te nemen of op te tillen.
Saskia liet mij kiezen uit allerlei soorten stoffen, dit ging gewoon digitaal, via twitter (pb) met foto’s, langskomen was niet nodig. Ik koos voor mint met stipjes. Al de hele zwangerschap spraken mint-kleurige dingen mij aan, en ook het geboortekaartje zou in een mint-kleurige envelop verzonden gaan worden.

IMG_4754.JPG

Terwijl zij aan de mand werkten shopte ik nog wat extra dingetjes bij haar, een mutsje, een armbandje met keramieken wolkje, een mama-ketting en een cadeautje voor de dochter van een vriendin.
Het hele pakket ontving ik ruim voor de geboorte van onze zoon in juli.

droomwieg wolken

De mand hebben we veel gebruikt, en nog zet ik babylief er wel eens in. Hij ging zelfs mee naar de ONbeurs in november 2015. Baby was toen 5 maanden en het was handig om hem er af en toe even in te leggen, als ik met spullen moest sjouwen bij mijn stand.
De oudste 2 gebruiken de mand nu soms als bootje, ze spelen er dan (op mijn verzoek) zorgvuldig mee.

droomwieg 2

Op de meest rechter foto mijn moeder met baby op de ONbeurs 🙂

Enthousiast ben ik ook over de mama-kettingen. Deze handgemaakte kettingen zijn licht in gewicht en heerlijk fijn voor (borstvoedings)baby’s om mee te frutselen. Vooral bij onrust tijdens het drinken of onrust in de doek, zijn ze ídeaal. Ik heb een mint-kleurige (uiteraard MINT) bij Droomwieg gekocht, maar voor de afwisseling (kleding combinaties)bestel ik misschien nog wel een 2e. De mama-kettingen zijn er al vanaf 4,95 euro.

droomwieg 1

Het leuke is om als ondernemers iets voor elkaar te betekenen. Ik shopte bij Droomwieg vorig jaar en dit jaar klopte Saskia bij míj aan voor een ontwerp van een postkaart & kleurplaatje. Ontzettend leuke opdracht om te voltooien.
Deze kaart en kleurplaat krijg je bij je bestelling op www.droomwieg.nl

droomwieg 3.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s