Jezelf verrassen is zó 2016

Een verrassing. Een onverhoedse aanval, volgens Van Dale. Stiekem zijn we daar allemaal best dol op. Dat begon als kind. Dat je een pakje krijgt op je verjaardag en benieuwd bent wat er in zit. Misschien ook het gevoel te ervaren dat je speciaal bent en er mag zijn. Dat iemand iets voor je heeft ingepakt. En dat met liefde en zorgvuldigheid heeft uitgekozen. Verrassen voelt speciaal. Vooral kleuters willen verrassen en verrast worden.
‘Mama kijk eens, ik heb een verrassing voor je!’ (en dan heel enthousiast reageren op een stuk baksteen dat hij vond op school. En tóch is dat speciaal, dat hij dat helemaal mee nam. Speciaal voor jou…)

Vorig jaar merkte ik op dat webwinkels startte met het verkopen van zogenaamde ‘mystery-boxen’. Dan bestel je een box, maar je weet niet wat erin zit.
Ikzelf heb dit 4 jaar geleden ook gedaan in mijn webwinkel. Klanten konden een kaarten-set van 40 kaarten kopen voor de aantrekkelijke prijs van 20 stuks. 50% korting. Want dát is wel een beetje het idee van een mystery-box, dat je méér krijgt dan je betaald.

Zelf heb ik de verrassings-set laatst weer ingevoerd:
–> http://www.uniekepostkaarten.nl/c-3328236/postkaarten-verrassing/
Ik geef de klant nu keuze uit 10, 20 of 30 kaarten. Voor mij is het altijd weer heel erg leuk om een set samen te stellen voor de klant.

Ik zet nog een aantal leuke verrassingen op een rij:

Duur maar veel!
Dé mystery-box van Dragen & Zo gaat bijna viraal op het moment. Deze dozen kosten vrij veel maar dan héb je wel wat! Je krijgt veel meer dan je betaald én kunt stiekem ook nog allerlei voorkeuren aangeven.
De duurste, de Deluxe-doos (er zijn 4 types) kost 300 euro, maar heeft een waarde van 360 euro.
Ik doe veel ontwerp- en illustratiewerk voor Dragen & zo en bedacht laatst een flyer over de mystery-box waarop uitleg wordt gegeven én voorbeeld-foto’s staan. Wil je zo’n flyer zien / ontvangen, kun je mij altijd even mailen of dit aangeven bij je bestelling op http://www.uniekepostkaarten.nl dan stuur ik hem mee!
–> https://dragenenzo.nl/winkel/uitgelicht/mysterybox/

DO FLYER mystery FRONT

De nieuwetijds-box

Op mijn eigen wishlist staat 1 van de boxen van Kleine Duimpjes. Deze prachtige webwinkel verkoopt zeer mooi speelgoed, maar ook interessante en inspirerende boeken voor nieuwetijdskinderen, sieraden en ook edelstenen. Net weer even anders dan andere (houten) speelgoedwebwinkels.
Er valt te kiezen uit 30, 60 en 100 euro.
Er kunnen geloof ik ook kleertjes inzitten, dan kun je de maat van je kind doorgeven. Zelf heb ik dus nog geen ervaring met deze box, maar hij staat wel op mijn wishlist.
–> http://www.kleineduimpjes.nl/producten/86

Vanaf 5 euro
Als je zin hebt in een verrassing maar niet té veel geld uit wilt geven, dan verwijs ik je met plezier door naar de webwinkel van Nikki. Zij heeft hele leuke zakjes met verrassingen (denk aan maskingtape, broches, kaarten of ander diy-materiaal). Als ik weleens iets bij haar bestel, kan ik het nooit laten om een zakje mee te bestellen…
–> http://www.nikkidotti.nl/c-2900197/verrassing/

verras

foto: Nikki Dotti

Deze week bestelde ik wat diy-artikelen bij Nikki en gunde mijzelf een zakje van 5 euro.
Dit zat erin:

IMG_2505.JPGEn blij dat ik er mee ben! De bruine inkt past perfect bij een stempel die ik bestelde voor het #berenfeest van zoonlief over 2 weken! En ook de kaart matcht goed.

En… houd jij van verrassingen? Wat zou jij uitgeven voor een verrassing?
Laat een reactie achter. Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s