Wendy’s woensdag #2

Woensdag 2 maart 2016.
Onze baby was als eerste wakker vandaag. Veel te vroeg (natuurlijk).
ML heeft hem (leuk!) aangekleed en toen hij vertrok naar werk ben ik eruit gegaan. Na het ontbijt bracht ik dochter en zoon naar hun klasjes en thuis speelde ik kort met baby, maar die was inmiddels moe dus voedde ik hem en deed hem in de draagdoek. Dat was rond half 10. Terwijl hij bij mij sliep pakte ik 2 kraamcadeautjes in, ruimde wat op in mijn kantoor, verzond en checkte wat mails en deed een poging om wat ontwerpwerk te doen maar baby besloot alweer wakker te worden. Ik kreeg hem niet meer in slaap, dus hield het erop dat dit een powernap was van 15 min en ach… hij was vrolijk.
Ik hervatte de taken en zo deed ik de was, bracht bestellingen weg, ging naar de bakker, deed wat boodschappen en haalde geld uit de muur. Ook maakte ik geld over voor nieuwe kaarten die ik heb ingekocht terwijl baby bij me op schoot zat.
Al heel gauw was het alweer 12 uur en tijd om de kinderen uit school te halen.

Ik hoopte dat baby in de auto in slaap zou vallen, maar niks bleek minder waar. Hij bleef maar wakker, zo ook op school bij het ophalen. Fijn dichtbij mij in de rs (ringsling).
De kinderen kwamen blij uit school, de zon scheen en thuis aten we brood, ook babylief kreeg stukjes brood, met kaas en ook met appelstroop. Ik leerde hem ook weer drinken uit een klein glaasje. Wat water. Zo lief. (Geen tuitbekers hier, maar gewoon uit glaasje leren drinken).

IMG_2254

Na de lunch ruimde ik de boel op en ontdekte ik mijn koffie die ik ’s ochtends had gezet en was vergeten. Die gooide ik dus maar weg. Ik liet de kinderen een hut bouwen met deze geweldig fijne knijpers én zand- en rijstzakjes (zelfgemaakt).
Ik probeerde baby weer te voeden en in slaap te brengen maar tevergeefs. Ik zette hem in de box en besloot mezelf wat tekentijd te gunnen. Ik heb momenteel erg veel werk in opdracht liggen en zelf ook een hoofd vol ideeën voor mijn eigen collectie. Terwijl ik toekeek hoe mijn 3 kinderen zo extreem zoet speelde, kwam ik door het schetsen weer even tot rust en mezelf. Heel erg fijn. Ook kreeg ik een leuk kaartje van Emy en stuurde ik zelf een kaart van Grootzus naar mijn zusje Kim. Die kleine feelgood schrijf- en teken momentjes vind ik prettig op de dag zo tussendoor als thuismama.


Het eind van de middag naderde, ik wilde nu écht dat baby zou gaan slapen, dus deed hem in de doek op mijn rug, en pakte de stofzuiger om mijn kantoor te zuigen, gooide de was over van de wasmachine naar de droger, ruimde wat op en zocht de haar- en sieradenbakjes van dochterlief uit en jawel… baby viel in slaap, op mijn rug.
Om even uit te puffen besloot ik dochter en zoon voor een tv’tje te zetten. Even rust!

IMG_2263

Het was maar van korte duur, zodra manlief thuis kwam werd baby wakker en besloot ik de enorme berg was te gaan vouwen die boven lag terwijl manlief begon met koken. Na het eten aten we kwark en daarna een kopje koffie en brachten de kinderen in bad en bed. Dat is een heel ritueel en gezellig maar ook tijdrovend. Om 20 uur is het huis stil en werk ik aan dit blog, drink wat, scan een tekening in, schrijf een brief, check de reacties op mijn fb-vraag van uniekepostkaarten (superleuk, ik heb volgens mij nooit eerder zóveel reacties gekregen!), werk aan een nieuwe kaart en praat met manlief over politiek in Amerika en …
…zíjn woensdag.

http://www.instagram.com/wendywendysign & http://www.instagram.com/wendytekent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s