Creatief met Crayonrocks

Ze voelen zijdezacht aan en liggen lekker in de hand. Het zijn pareltjes om naar te kijken op tafel en zijn gemaakt van soja-bonen. En inmiddels zijn ze in 32 kleuren te verkrijgen! In allerlei soorten zakjes en ook grotere doosjes. Crayonrocks!

crayon 2

Ik ben groot fan van tekenen met kinderen. Er gaat geen dag voorbij of er belanden krijtjes of potloden op tafel. En niets is fijner om een vers doosje of zakje aan te breken. Alle kleurtjes nog onaangebroken en van alles voldoende om de mooiste kunstwerken te maken.

IMG_2012.JPG

Met een mooi groot vel (via de tekenwinkel of speelgoedwinkel) kunnen kinderen alle kanten op. Ik probeer mijn kinderen altijd te stimuleren zo vol mogelijk te werken, weinig wit over te laten. Het hoeft niet figuratief, gewoon werken met mooie kleuren is ontspannend genoeg. En juist met krijt kunnen kinderen zo lekker abstract werken. Soms doe ik ook mee. Dan leg ik de lat niet hoog, maar doe ik fijn mee. Dat vinden de kinderen ook zo leuk, als mama óók iets maakt.

crayonrocks wendydeboer review.jpg

Blokkrijtjes van Stockmar gebruiken de kinderen graag, deze staan standaard bij ons op tafel, in een rieten mandje. Maar we werken ook graag met Crayonrocks. De kleuren zijn net iets uitgebreider en er zitten pastel-tinten bij.
In het zakje met 32 kleuren (te koop via Dragen&Zo) -> klik hier, zitten álle kleuren. Zo ook de prachtige mintgroen en roze (2 van mijn favorieten).

Crayonrocks zijn ideaal om mee te nemen op visite, in de trein of in het vliegtuig (op vakantie) omdat de zakjes handig sluiten en ze in iedere tas passen. Met het zakje van 16 kleuren kom je een heel eind, maar de echte creatieveling gaat voor het zakje (of de doos!) met 32 kleuren.

IMG_2011.JPG

Een gedachte over “Creatief met Crayonrocks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s