Boekenleggers

Via het instagram-account @wendytekent deel ik sinds kort een deel van de dingen waar ik aan teken. De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan diverse postkaarten maar ook aan boekenleggers. Het begon met een eigen voor Uniekepostkaarten. Al gauw daarna mocht ik zo’n zelfde soort boekenlegger maken voor Kleinesam. Het leuke is dat ik voor haar afbeeldingen tekende uit haar webwinkel. Helemaal passend dus bij de collectie van Kleinesam. Daarna volgde Hip&stipkaarten en al gauw mocht ik ook voor Dragen&Zo aan de slag.
Maar ik wil méér. Ik wil deze collectie boekenleggers nog verder uitbreiden en ben op zoek naar webwinkels / sites die ook zo’n kleurvol exemplaar willen ter promotie van hun webwinkel.
De boekenleggers zijn leuke gadgets, ik hoor om me heen dat veel klanten en volgers ze willen bemachtigen. En vooral kinderen zijn zo blij met zo’n gekleurd strookje, er is veel op te zien en te zijn echt heel fijn in de (voor)leesboekjes. Mijn dochter is begonnen in avi-start en zo’n mooie boekenlegger thuis in je boek maakt lezen extra speciaal.

Zelf stuur ik mijn eigen roze mee met bestellingen en de Hollandse versie van Hip&stip én die van Dragen&Z0 heb ik beperkt op voorraad en stuur ik hier en daar ook mee bij de wat grotere bestellingen.
boekenleggers
Ook een boekenlegger hebben?
Ben je een ondernemer en wil je dat ik een boekenlegger voor je ontwerp? Mail graag post@wendydeboer.nl

Ben je een klant / liefhebber en wil jij zo’n boekenlegger in huis? Plaats een bestelling bij http://www.uniekepostkaarten.nl en laat een reactie achter bij ‘opmerkingen’! Dan vergeet ik hem zeker niet mee te sturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s