Binnenkijken

Ik houd van ons huis. We zijn vorig jaar verhuisd van een stadswoning in het centrum van Den Haag naar een bijna vrijstaande woning aan de rand van deze fijne stad. We wonen hier met onmetelijk veel plezier en voelen er ons helemaal op ons gemak (of om het heel zweverig te zeggen: helemaal geaard).
Na een grote verbouwing (lees: nieuwe schuifpui, overal nieuwe kozijnen en dubbelglas, andere indeling boven, nieuwe keuken, kantoor enz.) was het vlak voor de geboorte van ons 3e kindje zga áf. En wat was ik blij!  Na zoveel inspanning van mijn lieve B en hulp van onze vaders en vrienden. Het huis is waar ik me kan omringen door fijne kleuren en spulletjes. Waar ik kan dansen en zingen. Koken en eten wat en wanneer ik wil. En waar niemand op me let of over me oordeelt. Waar ik puur mezelf mag zijn. Samen met de kinderen en B. Mijn huis is mijn toevluchtsoord.

Via #wendyverhuist op instagram deelde ik foto’s van tijdens onze verbouwing en verhuizing
binnen 14.jpg

Ik doe niet voorzichtig met kleur. Koos gewoon voor roze in onze slaapkamer en ook in de kinderkamers is kleur aanwezig. Kleur zorgt voor een stemming en een gevoel per kamer. De bedden staan allemaal in dezelfde richting, lekker fengshui. Ook de kleur van de voordeur koos ik nav een schema volgens de fengshui en moest dus glimmend wit worden om de beste energie aan te trekken en door te laten stromen. Mijn omgeving keek me raar aan. Maar manlief ging direct overstag.

Ik ben vaak gevraagd om foto’s van mijn interieur te plaatsen in magazines, in een blog of op instagram. Maar zó interessant vind ik mijn huis ook weer niet.
Bovendien… de grootste reden om er niet op in te gaan, is mijn privacy. Want hoe wij wonen, tsja dat is toch best een beetje privé. Dus toon ik altijd (ook op social media) alleen fragmenten/ details, om jullie toch een beetje een idee te geven van hoe fijn en kleurvol wij wonen…

binnen 15

Een gedachte over “Binnenkijken

  1. Wendy, heerlijk zo’n kleurrijk huis, hebben wij ook 🙂 Ik ontdek steeds meer. Ik heb mijn bericht voor je klaar staan en wilde je wat vragen toen ik ontdekte dat je dus ook een blog hebt. Waarom wist ik dat niet? Maar ik zal je een berichtje sturen, liefs Maai

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s